Deze website is niet meer beschikbaar

Ga naar signpower.nl voor onze producten en diensten.


Magneetplaten bestellen in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken

Magneetplaten zijn geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik. De platen zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te halen. Magneetplaten zijn te gebruiken op alle ijzerhoudende ondergronden, zoals stellingen, containers en auto’s. U bestelt uw magneetplaten in het gewenste formaat eenvoudig bij Signpower!

Magneetplaten direct beprint

Onze printer bedrukt de magneetplaten direct met speciale inkten die langdurig mooi blijven. Vervolgens wordt er een laag UV-lak aangebracht voor extra bescherming. Uw afbeelding wordt in full colour op de magneetplaat geprint voor intense en heldere kleuren. De magneetplaten zijn in elk gewenst formaat leverbaar. Ook kunt u kiezen uit verschillende diktes.

Eigen productie van magneetplaten in Hendrik-Ido-Ambacht

De magneetplaten worden door Signpower zelf geproduceerd in de productieruimte in Hendrik-Ido-Ambacht. We kunnen het productieproces dus te allen tijde goed in de gaten houden en ingrijpen als het nodig is. Zo kunnen wij onze klanten snel voorzien van het beste resultaat! Heeft u vragen over de productie van magneetplaten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op via e-mail info@signpower.nl of bel tijdens kantooruren naar 078-6815683, dan helpen wij u graag verder.

Gerelateerd


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten