Deze website is niet meer beschikbaar

Ga naar signpower.nl voor onze producten en diensten.


Borden bestellen in Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u op zoek naar reclameborden, routeborden, bouwborden of borden van een andere soort? Signpower levert allerlei soorten borden in vrijwel elk gewenst formaat van uitstekende kwaliteit. Voor de borden worden diverse materialen gebruikt, zoals cellboard, forex en dibond. Het soort materiaal hangt af van het gebruik: is het een tijdelijke of een permanente reclame-uiting? En wordt het bord binnen of buiten gebruikt? De borden worden direct beprint met UV-hardende inkten, zodat de print zijn kwaliteit lang behoudt.

Soorten borden

Borden worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zo kunt u bewegwijzeringsborden of routeborden bestellen voor uw bedrijfspand of het gebied in de buurt van uw bedrijf, maar ook voor evenementen en beurzen. Als reclame-uiting is een bord ook zeer functioneel, doordat een bord erg opvallend is en dus de boodschap van uw bedrijf goed zal overbrengen. Grote bouwborden worden gebruikt om toekomstige bouwprojecten aan te duiden of advertenties te laten zien. Door zelf een bord te ontwerpen met uw bedrijfsnaam en logo, krijgt het een persoonlijke en vertrouwelijke uitstraling.

Eigen productie van borden

Alle borden worden in onze eigen productieruimte bedrukt en op maat gemaakt. Er is dus voortdurend kwaliteitscontrole op uw producten. Onze medewerkers voorzien u zo nodig van deskundig advies voor bijvoorbeeld het ontwerp en de materiaalkeuze voor uw borden. Wilt u meer informatie over de borden of een offerte aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@signpower.nl of bel naar 078-6815683, dan maken we een afspraak bij u of in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht.


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten