Dibond

Wandpanelen, displays, reclameborden: voor al deze toepassingen doet dibond zijn werk. Dibond is oorspronkelijk een merknaam, maar inmiddels is het de gangbare naam voor aluminium sandwichpanelen geworden. Een dibondplaat bestaat uit drie lagen (aluminium – polyethyleen – aluminium), vandaar dat het een sandwichpaneel wordt genoemd. Dibond is een stevig, vormvast en bovendien duurzaam materiaal en laat zich uitstekend bedrukken. En het mooie is dat dibond niet alleen binnen, maar ook buiten gebruikt kan worden.

Strakke print op dibond

Dibond wordt direct bedrukt door onze printer. Dat wil zeggen dat er rechtstreeks op de dibondplaat wordt geprint. Dit heeft veel voordelen: zo ziet de heldere en scherpe print er heel strak uit op de dibond. Daarnaast scheelt het enorm in tijd en kosten.
Onze vernieuwde printer drukt uw afbeelding en/of tekst af in full colour. Hierdoor is mogelijk om in elke kleur te printen.

De standaard dibondplaten hebben een witte toplaag. Ook is het mogelijk om een dibondplaat met een rvs-look te bedrukken. De ondergrond heeft de kleur van geborsteld aluminium en geeft een robuuste, originele uitstraling aan de plaat.

Uw print op dibond op maat

Signpower levert reclameproducten op maat. Uw print op dibond wordt geleverd in elke gewenste kleur en op elk gewenst formaat. Zo zorgen wij ervoor dat uw print op dibond aan al uw wensen en eisen voldoet.
Heeft u vragen over het produceren van uw print op dibond of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 078-6815683 of stuur een e-mail naar info@signpower.nl


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten