Deze website is niet meer beschikbaar

Ga naar signpower.nl voor onze producten en diensten.


Reclameborden bestellen

Met reclameborden kunt u uw bedrijf op een originele manier presenteren. Opvallende reclameborden trekken ongetwijfeld de aandacht van potentiële klanten. Borden zijn dus erg functioneel voor reclame-uitingen, mits ze een betrouwbare en professionele uitstraling hebben. Het is dus van belang dat uw reclameborden met zorg worden geproduceerd. En dat doen we bij Signpower!

Reclameborden direct bedrukt

Reclameborden worden door onze printer direct op het plaatmateriaal bedrukt. Het direct bedrukken in full colour zorgt voor prachtige kleuren die lang behouden blijven. Anders dan de meeste aanbieders is er dus geen gedoe met stickers plakken, die na enige tijd ook weer kunnen loslaten. Ook worden er geen extra kosten gemaakt en is er minder materiaalverbruik. Onze direct bedrukte reclameborden zijn dus duurzamer en goedkoper! De keuze voor een bepaald plaatmateriaal voor reclameborden hangt af van de functie van de borden. Is het bijvoorbeeld voor eenmalig gebruik of is het een permanente reclame-uiting? Worden de reclameborden binnen of buiten gebruikt? Enkele materialen die gebruikt worden voor reclameborden zijn forex, dibond en plexiglas.

Bestel uw reclameborden bij Signpower

Signpower is specialist op het gebied van reclame-uitingen en door de jarenlange ervaring in het bedrukken van plaatmateriaal, ontvangt u alleen het beste drukwerk. Signpower levert reclameborden in veel verschillende formaten, dus de borden worden precies op maat gemaakt. Wilt u meer informatie over reclameborden? Stuur een e-mail naar info@signpower.nl of bel naar 078-6815683. Wij adviseren u graag!


Volg ons Social Facebook Social Twitter E-mail ons

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Melding sluiten